Medisana

Medisana Hellas Ltd

Η MEDISANA HELLAS είναι θυγατρική της Γερμανικής πολυεθνικής MEDISANA A.G. μίας από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του HOME HEALTH CARE, η οποία εξειδικεύεται στην δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων που αφορούν τον έλεγχο, την πρόληψη, την φροντίδα και την αποκατάσταση της υγείας, καθώς και την εξειδικευμένη φροντίδα και περιποίηση του σώματος.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, καλύπτει τους τομείς: Ελέγχου-Αυτοελέγχου και Αποκατάσταση της υγείας, προσωπικής φροντίδας και ευεξίας. Έχοντας ως προτεραιότητα τον πελάτη παρέχουμε προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας τόσο κατά την πώληση όσο και μετά την πώλησή τους, έχοντας άρτια οργανωμένο τμήμα πωλήσεων, διανομών και service.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.medisana.gr καθώς και τη σελίδα μας στο Facebook Medisana Hellas Ltd.

Medisana Hellas Ltd
Χέλμου 11
141 22 Ν.Ηράκλειο 
Τ: 210 275 0932
F:210 275 0019
info@medisana.gr
www.medisana.gr

 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων