Home Επενδύσεις Η Φιλοσοφία της Επένδυσης
Τα χρήματα που δεν χρειάζονται τώρα μπορούν να επενδυθούν για να γίνουν περισσότερα αργότερα, τα οποία θα είναι διαθέσιμα, όταν χρειαστούν.

Η Φιλοσοφία της Επένδυσης

Οι άνθρωποι επιλέγουν να δαπανήσουν τα χρήματά τους με διάφορους τρόπους και το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματος τους δαπανάται στα καθημερινά έξοδα: τροφή, στέγη και ρούχα.

Αλλά ακόμη και αν ακολουθείτε έναν συντηρητικό τρόπο ζωής, είναι σημαντικό να κάνετε κάποιες επενδύσεις για το μέλλον.

Ένα σχετικά μικρό ποσό που αποταμιεύεται κάθε χρόνο μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στη δική σας μακροπρόθεσμη οικονομική ασφάλεια.

Η θεωρία γύρω από την επένδυση είναι στοιχειώδης:

Τα χρήματα που δεν χρειάζονται τώρα μπορούν να επενδυθούν για να γίνουν περισσότερα αργότερα, τα οποία θα είναι διαθέσιμα, όταν χρειαστούν.

Όλοι χρειαζόμαστε χρήματα, όχι μόνο για τις καθημερινές μας ανάγκες αλλά και για μεγαλύτερα σχέδια, όπως για την αγορά στέγης, αυτοκινήτου, για μια επιχείρηση, κ.λπ.

Υπάρχει μια βασική ιδέα η οποία συνοψίζει τη φιλοσοφία της επένδυσης:

Η μελλοντική αξία του χρήματος:

Η μελλοντική αξία είναι το ποσό με το οποίο ένα ποσό που επενδύεται σήμερα θα αναπτυχθεί με δεδομένο κάποιο ποσοστό εκτίμησης.

Οι άνθρωποι επενδύουν στην ελπίδα ή την υπόσχεση ότι αργότερα θα λαμβάνουν περισσότερα χρήματα.

Η σημερινή αξία είναι η αξία με τα τωρινά δεδομένα ενός συγκεκριμένου χρηματικού ποσού στο μέλλον.

Αυτή βασίζεται σε εκτιμώμενα ποσοστά αποδόσεων για μια χρονική περίοδο.

Όταν επενδύετε, τα χρήματά σας εργάζονται για εσάς και όχι το αντίθετο!

Αντώνης Σακάλογλου, Σύμβουλος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης,
ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ
www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων