Home ΕπικαιρότηταΑναγκαία η Μείωση των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων για την Ελληνική Οικονομία
Μιλώντας για τις προοπτικές της ελληνικής, αλλά και τις τάσεις της ευρωπαϊκής οικονομίας γενικότερα, ο κ. Ντε Γκίντος επεσήμανε ότι η δημοσιονομική πολιτική της Ελλάδας είναι πλέον σε πολύ πιο στέρεη βάση.

Αναγκαία η Μείωση των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων για την Ελληνική Οικονομία

Όπως υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Λούις ντε Γκίντος, η ελληνική οικονομία επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα και πατάει σε πολύ πιο στέρεα βάση από ό,τι στο παρελθόν.

Όμως η «Αχίλλειος Πτέρνα» της ελληνικής οικονομίας είναι τα μη-εξυπηρετούμενα δάνεια και η χώρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της για τη μείωσή τους, υπογράμμισε εχθές στην ομιλία του σε εκδήλωση του Ιδρύματος Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).

Μιλώντας για τις προοπτικές της ελληνικής, αλλά και τις τάσεις της ευρωπαϊκής οικονομίας γενικότερα, ο κ. Ντε Γκίντος επεσήμανε ότι η δημοσιονομική πολιτική της Ελλάδας είναι πλέον σε πολύ πιο στέρεη βάση.

www.MedicalManage.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;