Home Metropolitan Expo METROPOLITAN EXPO
METROPOLITAN EXPO

METROPOLITAN EXPO

Η πρόσβαση στο METROPOLITAN EXPO είναι κάτι παραπάνω από εύκολη, με πλήθος επιλογών μετακίνησης, από Metro και Λεωφορείο, έως Αεροπλάνο και Αυτοκίνητο. 

Βρίσκεται στο τέλος της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο, μόλις 2 km μετά από τα κτίρια του και λίγα λεπτά από τον σταθμό του Metro και του Προαστιακού Σιδηροδρόμου. 

Επίσης, έχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση για τους εκτός λεκανοπεδίου επισκέπτες, μέσω της σύνδεσης των Εθνικών οδών με την Αττική οδό. 

Τέλος, η θέση του το καθιστά ιδανικό προορισμό για μετακινήσεις με αεροπλάνο (μακρινές περιοχές και ξένοι επισκέπτες). 

Πιο Αναλυτικά: 

Οδικώς 

Μέσω της Αττικής Οδού, 2 km μετά από όλους τους χώρους του Αεροδρομίου (Αφίξεις, Αναχωρήσεις, Ξενοδοχείο, σταθμό Metro κλπ), με άνετους χώρους στάθμευσης.

Με Αεροπλάνο 

Το METROPOLITAN EXPO απέχει ελάχιστα από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Παράλληλα, υπάρχει συνεχή εσωτερική συγκοινωνία (shuttle bus), μεταξύ των χώρων του αεροδρομίου και του METROPOLITAN EXPO. 

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς 

Metro
Στάση Κορωπίγραμμή 3 – Μεταφορά στον Εκθεσιακό Χώρο με δικά μας Πούλμαν

Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 – Αιγάλεω / Μοναστηράκι / Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιο 

Προαστιακός Σιδηρόδρομος
Στάση Αεροδρόμιο , γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιo 

ΟΑΣA 

Ολα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (X92 / Κηφισιά – X93 / ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων – X94 / Σύνταγμα – X96 / Πειραιάς – X97 / Δάφνη) 

ΚΤΕΛ 

Σύνδεση με Λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο 

ΣΥΝΔΕΣΗ METROPOLITAN EXPO ΜΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 

Για όλες τις στάσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (Metro – Προαστιακός, ΟΑΣΑ – ΚΤΕΛ και Αεροδρόμιο), υπάρχει απευθείας σύνδεση και σε ελάχιστο χρόνο (μόλις 5΄), με το METROPOLITAN EXPO, με δωρεάν λεωφορεία (shuttle buses), τα οποία σταθμεύουν έξω από την έξοδο 2 των αφίξεων του Αεροδρομίου, σε στάση με ειδική σήμανση «Εκθεσιακό Κέντρο». 

Υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ και επίσης από τον Σταθμό του Metro Κορωπί και τον Σταθμό του Metro & του Προαστιακού του Αεροδρομίου υπάρχουν δωρεάν Λεωφορεία προς το METROPOLITAN EXPO! 

Πρόσβαση για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) σε όλους τους χώρους.

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων