Home Τεχνολογία - Λογισμικό Έχετε Iατρείο; Μετατρέψτε την Tηλεόραση στον Xώρο Aναμονής σε Mέσο Προβολής
Τηλεόραση: Εκμεταλλευτείτε την τώρα με τον καλύτερο τρόπο.

Έχετε Iατρείο; Μετατρέψτε την Tηλεόραση στον Xώρο Aναμονής σε Mέσο Προβολής

Πολλές φορές έχει τύχει οι πελάτες του ιατρείου να περιμένουνε στην αίθουσα αναμονής.

Τι είναι αυτό όμως που κάνει τον χρόνο τους να περνάει πιο γρήγορα και παράλληλα πιο ευχάριστα;

Συνήθως μία τηλεόραση. Εκμεταλλευτείτε την τώρα με τον καλύτερο τρόπο.

Μετατρέψτε τη σε ένα μέσο που θα προβάλλει ό, τι πραγματικά ενδιαφέρει το κοινό σας με συμβουλές, νέα, καιρό, υπηρεσίες, videos, συνεντεύξεις, ψυχαγωγικά θέματα και πολλά άλλα.

Μη μένετε στη μετάδοση ενός τηλεοπτικού καναλιού. Γιατί;

Τα οφέλη είναι πολλά και μπορείτε να τα δείτε εδώ:

• Ενισχύει το δεσμό ιατρού-ασθενή

Προσαρμόζετε το περιεχόμενο στα δικά σας δεδομένα προβάλλοντας ό,τι έχει αξία για τον ασθενή σας.

• Ενισχύει την επικοινωνία με ασθενείς που είναι λάτρεις των νέων τεχνολογιών

Θεωρείστε ένα αναβαθμισμένο και συμβατό με τις νέες τεχνολογίες ιατρείο

• Μειώνει τον αντιλαμβανόμενο χρόνο αναμονής

• Δίνει αξία στην αναμονή του ασθενούς

• Προωθεί τις υπηρεσίες που προσφέρετε

Τι έχουν δείξει οι έρευνες*

86% από τα ιατρεία συμφωνούν ότι οι ασθενείς βρίσκουν ενδιαφέρον το περιεχόμενο που προβάλει μία εφαρμογή Ψηφιακής Σήμανσης και επιπλέον, μειώνει τον αντιλαμβανόμενο χρόνο αναμονής.

Συνολικά, 96% από τα ιατρεία που έχουν εγκαταστήσει Ψηφιακή Σήμανση είναι ικανοποιημένοι και 98% από αυτούς θα το πρότειναν σε άλλους.

93% από τους ασθενείς συμφωνεί ότι η Ψηφιακή Σήμανση στην αίθουσα αναμονής ενός ιατρείου παρέχει πολύτιμη εκπαιδευτική και ψυχαγωγική πληροφορία.

*Έρευνα που διεξήχθη από την Waiting Area Media, Inc. στις Η.Π.Α.

Ήδη στην Ελλάδα πολλοί ιατροί και ιατρικά κέντρα έχουν υιοθετήσει την Ψηφιακή Σήμανση, με πρώτους τους μεγάλους ιδιωτικούς ομίλους παροχής υπηρεσιών υγείας όπως ΥΓΕΙΑ, ΙΑΣΩ, METROPOLITAN, EUROMEDICA κ.α., με εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά στο marketing υπαρχόντων και νέων υπηρεσιών, προσφορών κ.λπ.

Η Intelligent Media, πρωτοπόρος και ηγέτης στον συγκεκριμένο χώρο, αναπτύσσει δίκτυα Ψηφιακής Σήμανσης από το 2005.

86% από τα ιατρεία συμφωνούν ότι οι ασθενείς βρίσκουν ενδιαφέρον το περιεχόμενο που προβάλει μία εφαρμογή Ψηφιακής Σήμανσης και επιπλέον, μειώνει τον αντιλαμβανόμενο χρόνο αναμονής.

Πόσο κοστίζει και πώς γίνεται η εγκατάσταση;

Η πρόοδος της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια, έχει επιτρέψει στα συστήματα Ψηφιακής Σήμανσης να γίνουν πιο οικονομικά και προσιτά για χρήση και από ιδιώτες ή μικρές επιχειρήσεις.

Η μελέτη, η εγκατάσταση, το περιεχόμενο και η πλήρης λειτουργία του συστήματος γίνεται από την Intelligent Media, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του κάθε ιατρείου.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ανανέωση του προβαλλόμενου περιεχομένου του ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού του ιατρείου σας, μιας και το σύστημα Ψηφιακής Σήμανσης ενημερώνεται μέσω του Internet και το περιεχόμενο ανανεώνεται όποια στιγμή το επιθυμείτε.

Καταλήγοντας, η εγκατάσταση ενός συστήματος Ψηφιακής Σήμανσης θα σας επιτρέψει να ενημερώσετε και να ψυχαγωγήσετε τους ασθενείς σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας και να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σας.

Νίκος Τσακνάκης
Commercial Director
www.digitaldoctor.gr
info@digitaldoctor.gr
T. 210 6856820

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων